Επίσημα στην Έβερτον ο Κιν

Με κάθε επισημότητα, πλέον, ο Μάικλ Κιν είναι παίκτης της Έβερτον και μάλιστα είναι ο δεύτερος που ανακοινώνεται από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ τις τελευταίες ώρες! Σε ποσό - ρεκόρ για τα «ζαχαρωτά» μπορεί να φτάσει το κόστος της μεταγραφής. 



Επίσημα στην Έβερτον ο Κιν

Ο νεαρός αμυντικός είναι πλέον κομμάτι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ για τα επόμενα πέντε χρόνια, όσα ορίζει το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε με τη νέα του ομάδα. 

Όπως γνωστοποίησε η Έβερτον στην επίσημη ανακοίνωση για την προσθήκη του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, το ποσό ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τα 30 εκατ.λίρες βάσει και των μπόνους που συμπεριλήφθηκαν στο deal με τη Μπέρνλι. 

Αν γίνει αυτό, τότε θ' αποτελέσει μεταγραφή - ρεκόρ για τα «ζαχαρωτά»! O 24χρονος αμυντικός είναι προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως συνεχώς τον παραχωρούσαν με τη μορφή δανεισμού. 

Από τον Ιανουάριο του 2015 ανήκε στη Μπέρνλι, οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρθηκαν για την επιστροφή του, όμως ο Ρόναλντ Κούμαν ήξερε ακριβώς τι να κάνει και πως να χειριστεί το θέμα για να τον πάρει στο «Γκούντισον Παρκ».