«Μαζί μας ο Βάγκνερ ακόμα κι αν πέσουμε»!

Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ επιβραβεύτηκε με νέο διετές συμβόλαιο από την διοίκηση της Χάντερσφιλντ για την επιτυχία του να ανεβάσει την ομάδα μετά από 45 ολόκληρα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Εκείνο πάντως που μετράει περισσότερο για τον ίδιο όπως είπε στη «Daily Mail», είναι η δήλωση του ιδιοκτήτη των «τεριέ», Ντειβιντ Χόιλ, πως ακόμα και αν η ομάδα υποβιβαστεί, αυτός θα είναι ο προπονητής, εάν το θέλει, και την επόμενη περίοδο!



«Μαζί μας ο Βάγκνερ ακόμα κι αν πέσουμε»!

«Ο Ντέιβιντ δεν μας εγκατέλειψε όταν ήρθαν προτάσεις και για μένα αυτή η επίδειξη αλτρουισμού και αγάπης για τον σύλλογο απαιτεί μία έμπρακτη απόδειξη πως και εμείς τον σεβόμαστε και τον αγαπάμε», είπε ο Χόιλ, ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και οπαδός από μικρό παιδί της Χάντερσφιλντ που ξέρει πως η ομάδα του είναι απόλυτο φαβορί των Μπουκς για υποβιβασμό! «Εγώ θα τον στηρίξω ανεξάρτητα του  πως θα κυλήσει η σεζόν και εξαρτάται από τον ίδιο αν θέλει να μείνει μαζί μας», τόνισε.

Ο Βάγκνερ ως παίκτης κατέκτησε το κύπελλο UEFA με την Σάλκε το 1997, ενώ δούλεψε μαζί με τον «κολλητό» φίλο του Γιούργκεν Κλοπ στη Ντόρτμουντ αλλά δεν πιστεύει πως οτιδήποτε μπορεί να τον συμβουλεύσει ο τεχνικός της Λίβερπουλ θα τον προετοιμάσει κατάλληλα για τις δυσκολίες της νέας χρονιάς: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες από εντελώς αντίθετους κόσμους και αυτά που θα βρούμε εμείς μπροστά μας δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει ο Γιούργκεν», λέει ο Βάγκνερ που ετοιμάζεται να σπάσει ακόμα μια φορά αυτό το καλοκαίρι το μεταγραφικό ρεκόρ της ιστορίας της Χάντερσφιλντ με την απόκτηση του Τομ Ινς από την Ντέρμπι έναντι 11 εκ. λιρών.