Eτοιμάζει πρόταση για Κεϊτά η Λίβερπουλ!

Την «πόρτα» της Λειψίας πρόκειται να χτυπήσει σύντομα η Λίβερπουλ, με σκοπό να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Ναμπί Κεϊτά.



Eτοιμάζει πρόταση για Κεϊτά η Λίβερπουλ!

Μετά την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ με ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να το… «σπάσει» εκ νέου αυτό, καταβάλλοντας 70 εκατομμύρια λίρες στη Λειψία για την παραχώρηση του Ναμπί Κεϊτά!

Όπως προκύπτει από πλήθος δημοσιευμάτων σήμερα (30/6) στον αγγλικό Τύπο, οι «κόκκινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση ώστε να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή με τον 22χρονο χαφ, τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο μέσος απ τη Γουινέα αποτέλεσε εκ των κορυφαίων παικτών για τη Λειψία στην περσινή, παρθενική τους σεζόν στη Μπουντεσλίγκα, και παρά τις αρχικές σκέψεις των ιθυνόντων του συλλόγου να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν, λόγω της συμμετοχής της ομάδας τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, εντούτοις μόνο απρόθυμοι να τον πουλήσουν δεν παρουσιάζονται, αρκεί αυτό να συμβεί όμως για το ποσό των 70 εκ. λιρών.