«Μόνιμος» στη Χάντερσφιλντ ο Μούι

Επισήμως δικό της έκανε για την επόμενη τριετία (έως το 2020 με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος) τον Άαρον Μούι η Χάντεσφιλντ, τον οποίο και απέκτησε από τη Μάντσεστερ Σίτι.



«Μόνιμος» στη Χάντερσφιλντ ο Μούι

Οι νεοφώτιστοι στην Πρέμιερ Λιγκ κατέβαλαν στους «πολίτες» ένα αντίτιμο της τάξεως των 8 εκατομμυρίων λιρών (υπό προϋποθέσεις 10) για τον 26χρονο μέσο, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Σίτι την περασμένη σεζόν και ήταν ένα από τα βασικά στελέχη στο σύνολο του Ντέιβιντ Βάγκνερ (που επίσης ανανέωσε τη συνεργασία του με το κλαμπ σήμερα, 30/6) στο μαραθώνιο της Τσάμπιονσιπ, ο οποίος απέφερε -μέσω των πλέι-οφ- την άνοδο στους «τέριερς».

Ως τύποις πλέον ποδοσφαιριστής της, ο Αυστραλός χαφ που κατέγραψε με την «Τάουν» σε όλες τις διοργανώσεις της Αγγλίας (Τσάμπιονσιπ, πλέι-οφ Τσάμπιονσιπ, Κύπελλο, Λιγκ Καπ) 51 εμφανίσεις με 4 γκολ και 10 ασίστ), δήλωσε:

«Το να παίξω για τη Χάντερσφιλντ τη χρονιά αυτή ήταν μια φανταστική εμπειρία και χάρη στον κόσμο, τον προπονητή μου, Ντέιβιντ και τον ιδιοκτήτη, Ντιν, νιώθω ήδη μέλος της οικογένειας των «τέριερς». Τώρα που είμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ, όχι μόνο θα παίξω ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά θα συνεχίσω να αποτελώ κομμάτι μιας ομάδας που πέτυχε κάτι ιδιαίτερο και θα επιδιώξουμε στο ταξίδι αυτό να συνεχίσουμε σε ανάλογες κι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Θα ήθελαν να ευχαριστήσω και την πρώην ομάδα μου, Μάντσεστερ Σίτι για όλη την υποστήριξη που μου παρείχε, όσο έπαιζα στην Τσάμπιονσιπ με τη Χάντερσφιλντ».