Τραυματίας ο... πρωταγωνιστής Μπράβο!

Παρά το ότι... έκλεψε χθες (28/6) την παράσταση με την Εθνική Ομάδα της Χιλής απέναντι στην αντίστοιχη της Πορτογαλίας για τους «4» του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ο Κλαούντιο Μπράβο αποκάλυψε μετά το παιχνίδι ότι έπαιζε τραυματίας!



Τραυματίας ο... πρωταγωνιστής Μπράβο!

Ο 34χρονος γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι επανήλθε πρόσφατα με τη «ρόχα» στη διοργάνωση που διεξάγεται επί του παρόντος στα γήπεδα της Ρωσίας, μιας και ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μηρό τον κράτησε εκτός γηπέδων από τα τέλη του περασμένου Απρίλη μέχρι και τον τρέχοντα μήνα (Ιούνιο), το οποίο, όπως ο ίδιος δήλωσε, φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει πλήρως.

«Αισθάνομαι, όπως πάντοτε, πολύ ισορροπημένο άτομο. Ήμουν τραυματίας και δεν έπαιζα σύμφωνα με τους φυσιολογικούς ρυθμούς μου. Συνήθως, τέτοιες καταστάσεις τις υποδέχομαι ήπια, όμως αυτό ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό που είναι πολύ σημαντικό και ολοκληρώνουμε έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο. Είμαστε πολύ ευτυχείς που θα παίξουμε στον τελικό», ανέφερε μετά τη λήξη του ημιτελικού του «Confederations Cup» ο Μπράβο, ο οποίος έκανε 3 στις 3 αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης, Πορτογάλους συνεισφέροντας τα μέγιστα στην πρόκριση της Χιλής (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση, 3-0 στα πέναλτι) στον τελικό του θεσμού, μολονότι, όπως τόνισε, δεν αισθανόταν 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να αγωνιστεί.