«Η Γιουνάιτεντ έχασε τον Ροναλντίνιο λόγω.. βροχής»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κουίντον Φόρτσουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απεκάλυψε, πως η πρώην ομάδα του, το 2003 ήταν κοντά στην απόκτηση του Ροναλντίνο, με την μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ να χαλάει λόγω… βροχής!  



«Η Γιουνάιτεντ έχασε τον Ροναλντίνιο λόγω.. βροχής»!

Ο Νότιο-Αφρικανός, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα των «κόκκινων διαβόλων», υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θεωρεί πως ο Ροναλντίνιο προτίμησε την Μπαρτσελόνα και τον ισπανικό ήλιο από τον αγγλικό σύλλογο, εξαιτίας του βροχερού βρετανικού καιρού.    

Συγκεκριμένα για εκείνο το συμβάν, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θεωρώ πως κάναμε λάθος, φέρνοντας τον Ροναλντίνιο στην ομάδα σε λάθος εποχή, σε λάθος τάιμινγκ, καθώς την ημέρα που αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έβρεχε στην πόλη, με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή. Άμα ερχότανε σε μέρα ηλιόλουστη, τότε θα τον είχαμε κάνει δικό μας και θα άλλαζε ολόκληρη η ιστορία του συλλόγου, καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών».

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής