«Ιατρικά στη Σίτι εντός της εβδομάδας οι Χάβι Μαρτίνεθ και Ντάνι Άλβες»

Πολύ κοντά στην απόκτηση των Χάβι Ματίνεθ και Ντάνι Άλβες βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ετοιμάζονται εντός της εβδομάδας να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.



«Ιατρικά στη Σίτι εντός της εβδομάδας οι Χάβι Μαρτίνεθ και Ντάνι Άλβες»

Οι «πολίτες» φέρονται να έχουν φτάσει μια ανάσα από την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου του «BT Sport» Άντονι Χάρις, οι δύο άσοι θα συνεργαστούν εκ νέου με τον Πεπ Γκουαντιόλα στο «Έτιχαντ».

Και αν για τον μέχρι πρότινος δεξιό μπακ της Γιουβέντους η εξέλιξη δεν προκαλεί ιδιαίτερη... συγκίνηση καθώς βρίσκεται σταθερά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ομάδας του Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, εντύπωση προκαλεί το στάδιο στo οποίo έχουν περιέλθει οι συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου για την περίπτωση του Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, με τον Κάρλο Αντσελότι να του εμπιστεύεται 37 συμμετοχές σε Γερμανία και Ευρώπη και αναμένεται να δώσει βοήθειες στο κέντρο της άμυνας  -όπου και αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο φέτος- αλλά και στο χώρο της μεσαίας γραμμής σε περίπτωση ολοκλήρωσης του deal.

Δείτε την ανάρτηση του Άντονι Χάρις στο Twitter: