«Καμία συμφωνία Μάτιτς με Γιουνάιτεντ»

Νέο ενδιαφέρον στο «σίριαλ» Νεμάνια Μάτιτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει σήμερα η εφημερίδα «Telegraph», με καινούριο δημοσίευμα της να αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, αφού προτεραιότητα για τους «κόκκινους διαβόλους» αποτελεί ο Φαμπίνιο της Μονακό.



«Καμία συμφωνία Μάτιτς με Γιουνάιτεντ»

Παρά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει δικό της τον Νεμάνια Μάτιτς από την Τσέλσι, για ένα ποσό κοντά στα 20 εκ. λίρες, με την «Manchester Evening News» να κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της ομάδας, νέες πληροφορίες από την «Telegraph» φέρνουν… «τούμπα» το όλο μεταγραφικό ζήτημα!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, όχι μόνο δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Σέρβο χαφ και την Γιουνάιτεντ, αλλά παράλληλα ο παίκτης της Τσέλσι αποτελεί εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που «χαλάσει» η μετακίνηση του Φαμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος παρουσιάζεται εν προκειμένω ως ο νούμερο ένα στόχος των «κόκκινων διαβόλων» για τη μεσαία τους γραμμή, και ο ίδιος μάλιστα εμφανίζεται θετικός στο να γίνει αυτή η μεταγραφή.