Μένει στην Μπόρνμουθ ο Κινγκ

Παρά το όποιο ενδιαφέρον υπάρχει από την Τότεναμ, επιθυμία του Τζόσουα Κινγκ είναι να παραμείνει στην Μπόρνμουθ και για την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά στην «Bournemouth Echo».



Μένει στην Μπόρνμουθ ο Κινγκ

Μόνο θετικά ήχησαν στ' αυτιά των ανθρώπων της Μπόρνμουθ, τα όσα δήλωσε στην «Bournemouth Echo» ο Τζόσουα Κινγκ.

Ο 25χρονος λασις έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραμονή των «κερασιών» στην Πρέμιερ Λιγκ με τα 16 γκολ που σημείωσε, κάτι που δεν άφησε απαρατήρητο η Τότεναμ, που φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, ο Νορβηγός φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, υποστηρίζοντας ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Βαϊτάλιτι».

«Ήμουν συγκεντρωμένος στη σεζόν και πως θα τελειώσουμε δυναμικά. Αλλά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν το έχω προσέξει. Ήταν στον πλειοψηφία του αγγλικού Τύπου και έχεις κόσμο που σε επισυνάπτει στα social media και σου στέλνει λινκ. Κολακεύτηκα μόνο που με συνέδεσαν με την Τότεναμ, μια μεγάλη ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά λογικά, θα είμαι εδώ την επόμενη χρονιά και περιμένω να δουλέψω με τον προπονητή επειδή ήταν εξαιρετικός με εμένα από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο προπονητικό κέντρο».