«Ζεστός» για Πρέμιερ Λιγκ ο Τζακερόνι

Θετικός στο ενδεχόμενο να δοκιμάσει την πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα, να βρεθεί στον πάγκο μιας εκ των Σαουθάμπτον ή Κρίσταλ Πάλας εμφανίζεται ο Ιταλός προπονητής, Αλμπέρτο Τζακερόνι.



«Ζεστός» για Πρέμιερ Λιγκ ο Τζακερόνι

Στην πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ δεν θα έλεγε «όχι» τώρα ο Αλμπέρτο Τζακερόνι, «γλυκοκοιτάζοντας» τις περιπτώσεις των Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας, που δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε μόνιμο προπονητή ενόψει της νέας χρονιάς.

O 64χρονος τεχνικός βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο χωρίς ομάδα, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την κινεζική Μπεϊζίν Σινόμπο Γκουόν, ενώ έχει να προτάξει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό, σε ομάδες όπως οι Λάτσιο, Μίλαν, Γιουβέντους και εθνική Ιαπωνίας.

Επικρατέστερος στόχος για την Κρίσταλ Πάλας πάντως παραμένει, με βάση τα αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ. Απ’ την άλλη, η Σαουθάμπτον στρέφεται σε διάφορες επιλογές προπονητών, καθώς η νούμερο ένα επιλογή της για τον πάγκο της, ο Γερμανός Τόμας Τούχελ, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την προοπτική του να αναλάβει τους «Αγίους».