Η... απολαυστική ομιλία του Φέργκιουσον στην Γιουνάιτεντ του 2008!

Για πρώτη φορά από το 2013 και την απόσυρση του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο πλαίσιο του φιλικού παιχνιδιού προς τιμήν του Μάικλ Κάρικ, είχε την ευκαιρία να τα πει με τους πρώην παίκτες του σε ωραίο κλίμα, φέρνοντας εικόνες και μνήμες απ’ τα παλιά!



Η... απολαυστική ομιλία του Φέργκιουσον στην Γιουνάιτεντ του 2008!

Στιγμές από το πρόσφατο, αλλά λαμπρό παρελθόν τους, ανακάλεσαν τόσο οι παλαίμαχοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και ο πρώην τεχνικός τους, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν ο Σκωτσέζος είχε ομιλία προς εκείνους στα αποδυτήρια, λίγο πριν την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού.

Το φιλικό ματς προς τιμήν του Μάικλ Κάρικ, έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες της ομάδας του 2008, η οποία είχε κατακτήσει στην Μόσχα τότε το τρίτο της κύπελλο Τσάμπιονς Λιγκ, να τα ξαναπούν, αλλά αυτή τη φορά, σε σαφώς πιο διαφορετικές συνθήκες!

Πλάκες, γέλια, πειράγματα ανάμεσα στους παίκτες, ακόμα για τον πάντα αυστηρό και απαιτητικό Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που δεν δίσταζε, όποτε του δινόταν η κατάλληλη στιγμή, να… τρολάρει τους παίκτες του για διάφορα ποδοσφαιρικά συμβάντα ανά τα χρόνια του στο Μάντσεστερ!

 

Δια του λόγου το αληθές, μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο: