Ρόμα και Σοθιεδάδ βολιδοσκοπούν τον Γιανουζάι

Την περίπτωση του Βέλγου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντνάν Γιανουζάι εξετάζουν σοβαρά οι Ρόμα και Ρεάλ Σοθιεδάδ, όπως μετέδωσε το Μέσο από τη χώρα του παίκτη, «DHNet».



Ρόμα και Σοθιεδάδ βολιδοσκοπούν τον Γιανουζάι

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Ιταλοί προηγούνται έναντι των Ισπανών στην... κούρσα για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, μιας και οι «τζιαλαρόσι» προσανατολίζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Γιουνάιτεντ για εκείνον.

Το ίδιο Μέσο θεωρεί μάλιστα, πως ο Γιανουζάι προορίζεται ως ο βασικός αντικαταστάτης του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Ρωμαίους για χάρη της Λίβερπουλ.

Επιπλέον, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, φαίνεται πως δεν υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα χρονιά τον παίκτη, ο οποίος τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην ουραγό της Πρέμιερ Λιγκ, Σάντερλαντ, καταγράφοντας 28 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις της Αγγλίας (25 συμμετοχές με 3 ασίστ στο πρωτάθλημα, 2 συμμετοχές στο κύπελλο, 1 συμμετοχή με 1 γκολ στο λιγκ καπ).

Το συμβόλαιο του Γιανουζάι με το κλαμπ του Μάντσεστερ λήγει σε ένα χρόνο (Ιούλιος 2018).