Ξανά σε συζητήσεις Ρόμα-Λίβερπουλ για Σαλάχ

Νέες εξελίξεις φαίνεται να προκύπτουν στην υπόθεση Σαλάχ-Λίβερπουλ, καθώς δημοσιεύματα απΆ την Ιταλία κάνουν λόγο για περαιτέρω διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σύντομα σε μεταξύ τους συμφωνία για την μεταγραφή του Αιγύπτιου εξτρέμ!



Ξανά σε συζητήσεις Ρόμα-Λίβερπουλ για Σαλάχ

Μέχρι πρότινος οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δυο συλλόγους είχαν «παγώσει», η επιθυμία όμως του Μοχάμεντ Σαλάχ να αγωνιστεί εκ νέου στην Πρέμιερ Λιγκ κάνει την Ρόμα να σκεφτεί ξανά μια πιθανή πώληση του στη Λίβερπουλ, με τον μάνατζερ του παίκτη να προσπαθεί να επηρεάσει την κρίση των «τζιαλορόσι», όπως αναφέρει σήμερα η «Corriere dello Sport».

Ακόμα, υπονοείται πως ένα ενδεχόμενο deal μπορεί να κλείσει πολύ σύντομα, ακόμα και μετά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυτή την εβδομάδα.

Οι δυο σύλλογοι αναμένεται να τα βρουν σε ένα ποσό κοντά στα 35 εκ. λίρες, με την Ρόμα μεν να «ρίχνει» κάπως τις απαιτήσεις της (ζητούσε εξαρχής 40 εκ.), αλλά και την Λίβερπουλ να ανεβάζει την προσφορά της σε σχέση με όσα γράφονταν πριν από δυο βδομάδες, όταν και είχε απορριφθεί πρόταση της ύψους 28 εκατομμυρίων.