Πρωταγωνιστή θέλει ο Βενγκέρ τον Εμπαπέ!

Σε μία ομάδα που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θα του... στρώνει το κόκκινο χαλί, θεωρεί ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ότι θα πρέπει να αγωνιστεί στο εγγύς μέλλον ο νεαρός Γάλλος επιθετικός της Μονακό, Κιλιάν Εμπαπέ.  



Πρωταγωνιστή θέλει ο Βενγκέρ τον Εμπαπέ!

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «beIN Sports», ο Αλσατός τεχνικός «φωτογράφισε» ουσιαστικά το ρόλο που θα έχει ο 18χρονος φορ, στην περίπτωση που τόσο ο ίδιος, όσο και οι πρωταθλητές Γαλλίας ανάψουν το... πράσινο φως στην προσφορά ύψους 87 εκατομμυρίων λιρών (100 εκ ευρώ) που έκαναν οι «κανονιέρηδες» για να τον αποκτήσουν.

«Πιστεύω ότι ο Εμπαπέ θα καταλήξει σε μία ομάδα που είναι σίγουρο ότι θα του δώσει πολλές ευκαιρίες να παίξει. Εγώ θα προσέθετα ότι το παιδί αυτό έχει κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση, ώστε να παρουσιαστεί μία ομάδα και να δίνει 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, πράγμα που βασικά σημαίνει, ότι για να προσφέρεται ένα τέτοιο ποσό, ο παίκτης θα προορίζεται τουλάχιστον για το... κόκκινο χαλί! Κανείς δεν αγοράζει έναν ποδοσφαιριστή με 100 εκατομμύρια ευρώ για να του πει να κάθεται στην κερκίδα», σχολίασε για τον Εμπαπέ ο Βενγκέρ.