Πατέρας και πάλι ο Ρονάλντο;

Τι το 'θελε κι αυτός να δημοσιεύσει τη φωτογραφία; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ερωτευμένος με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες, από την οποία φημολογήθηκε ότι περιμένει παιδάκι, με τη μητέρα του Πορτογάλου να τοποθετείται για τα σενάρια που θέλουν κι εκείνη ν' αποκτά δεύτερο εγγονάκι.  



Πατέρας και πάλι ο Ρονάλντο;

Ο Κριστιάνο, ό,τι κι αν κάνει, όπου σταθεί και βρεθεί, με ό,τι ασχοληθεί, θα έχει πάντοτε μια κάμερα στραμμένη πάνω του και συντάκτες ανά τον κόσμο έτοιμους να πληκτρολογήσουν την παραμικρή ιστορία που τον αφορά...

Μια φωτογραφία που ανάρτησε μαζί με τη σύντροφό του, με την οποία πλέον οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι συνηθισμένες, έδωσε αφορμή για ιστορίες περί δεύτερου παιδιού!

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να ερωτευτεί και να βγάλει μια φωτογραφία που να παίρνει αγκαλιά την κοπέλα του, πρέπει να υπάρχει κι ένα υπονοούμενο πάντοτε...

Λόγω, λοιπόν, του τρόπου με τον οποίο ο Κριστιάνο αγγίζει την κοιλιά της Ροντρίγκες, φούντωσαν τα σενάρια για ένα δεύτερο παιδάκι, όμως, η μητέρα του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε ότι «όλα είναι ανοησίες, απλά την έχει πάρει μια αγκαλιά. Ο Κριστιάνο δεν θα αποκτήσει δεύτερο παιδί...».