Ντεφό: «Αποφασίζω μετά την εθνική»

Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις! Αφού πρώτα υποστήριξε πως ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, ο Ζερμέιν Ντεφό παραδέχτηκε ότι μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική Αγγλίας θα αποφασίσω για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.  



Ντεφό: «Αποφασίζω μετά την εθνική»

O 34χρονος επιθετικός, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ, αρνήθηκε ότι έχει δώσει τα χέρια – όπως γράφουν τα αγγλικά Μέσα- με την Μπόρνμουθ, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι η συγκεκριμένη προοπτική δεν θα τον άφηνε αδιάφορο!

«Πολλά ακούγονται και γράφονται για μένα, ότι θα πάω σε εκείνη και την τάδε ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Το μυαλό μου, όμως, αυτή τη στιγμή είναι στην εθνική. Είτε παίξω είτε όχι θέλω να το απολαύσω και μετά θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω για το μέλλον μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Μπόρνμουθ (ακούγεται έντονα ότι τον θέλει):

«Ναι, ναι βέβαια είναι μια φανταστική ομάδα. Και δεν το λέω για μένα που είμαι κοντά στην αποχώρησή μου από τα γήπεδα, αλλά και για τα νέα παιδιά που θέλουν να βελτιωθιούν! Διαθέτει εξαιρετικούς προπονητές, ο Χάου έχει καταφέρει πολλά, είναι απίστευτο… Είναι μια οικογένεια».