«Πολύ υψηλότερα, αν άρχιζε τον Ιανουάριο η σεζόν»

Την πεποίθησή του ότι η Σουόνσι θα τερμάτιζε στα πιο πάνω «στρώματα» της τελικής βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινούσε τον Ιανουάριο, εξέφρασε ο αριστερός μπακ των «κύκνων», Μάρτιν Όλσον.



«Πολύ υψηλότερα, αν άρχιζε τον Ιανουάριο η σεζόν»

Ο 29χρονος Σουηδός τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ουαλικού συλλόγου, ότι άξιζε πέρα για πέρα το ρίσκο να μεταγραφεί τον περασμένο χειμώνα από τη Νόριτς της Τσάμπιονσιπ τη στιγμή μάλιστα, που η Σουόνσι ήταν ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, λίγο πριν το νικηφόρο ντεμπούτο του ίδιου στην πολύ μεγάλη νίκη (3-2) μέσα στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ.

«Γνώριζα ότι έπαιρνα ένα ρίσκο ερχόμενος εδώ, αλλά πίστευα όταν έγινα μέλος της Σουόνσι, ότι η ομάδα ήταν για να βρίσκεκται υψηλότερα στη βαθμολογία. Ήξερα ότι πρόκειται για ένα κλαμπ γνωστό για το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και είχα πολλές ελπίδες ότι θα παραμείνει στην κατηγορία. Τώρα που το καταφέραμε, η φιλοδοξία μας για τη νέα χρονιά είναι να τερματίσουμε πιο ψηλά», δήλωσε αρχικά ο Όλσον και προσέθεσε:

«Αν δει κανείς τη φόρμα μας από τον Ιανουάριο και έπειτα, θα αντιληφθεί πως θα ήμασταν πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία, αν η σεζόν ξεκινούσε τότε! Την καινούρια αγωνιστική περίοδο θα επιχειρήσουμε να διατηρήσουμε στο ξεκίνημα τη φόρμα που δείξαμε ότι έχουμε στο δεύτερο μισό της φετινής. Αν το κάνουμε, θα έχουμε μια καλή χρονιά».