Κόντε: «Καθοριστική η κόκκινη του Μόουζες»

Στις στιγμές που έκριναν τον τελικό στάθηκε ο Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό της Τσέλσι να εκφράζει τις αμφιβολίες του τόσο για το γκολ του Αλέξις Σάντσες, όσο και για την αποβολή του Βίκτορ Μόουζες.  



Κόντε: «Καθοριστική η κόκκινη του Μόουζες»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του «Γουέμπλεϊ», ο Κόντε έκανε λόγο για πολύ δυνατό ξεκίνημα της Άρσεναλ που εξέπληξε την Τσέλσι. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι «μπλε» ισορρόπησαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η κόκκινη κάρτα ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του ματς. Κλείνοντας, ο Ιταλός κοιτάζει το μέλλον και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κόντε: «Νομίζω ότι το πρώτο γκολ ήταν πολύ παράξενο. Ο Σάντσες βρίσκει τη μπάλα και με τα δύο χέρια. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και υποφέραμε στα πρώτα 25 λεπτά. Η Άρσεναλ ξεκίνησε πολύ δυνατά και αποφασιστικά και μας εξέπληξε».

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα αλλά η κόκκινη ήταν καθοριστική. Στην καλύτερή μας στιγμή ο διαιτητής έδειξε κόκκινη. Υπάρχει απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα αλλά όλα συμβαίνουν και υπήρχε πολλή πίεση σήμερα. Ο Μόουζες έχει κάνει πολύ σημαντική χρονιά».

«Κάναμε μία απίστευτη σεζόν, ήταν εκπληκτικό να κερδίσουμε το πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε νέα αρχή».