Κουτίνιο: «Οι φήμες είναι για τους δημοσιογράφους…»

Τις όποιες φήμες που τον συνδέουν σε μεταγραφικό επίπεδο με την Μπαρτσελόνα πρωτίστως ή κάθε άλλη ομάδα, «ξεδιάλυνε» με νέες του δηλώσεις στην πατρίδα του ο Φελίπε Κουτίνιο, υπογραμμίζοντας πως δεσμεύεται με πολευτές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και δεν σκέφτεται για κάποιο λόγο την αποχώρηση του από το «Άνφιλντ»!



Κουτίνιο: «Οι φήμες είναι για τους δημοσιογράφους…»

«Μείνε εδώ, και θα καταλήξουν να σου φτιάξουν άγαλμα προς τιμήν σου. Πήγαινε κάπου αλλού, στη Μπαρτσελόνα, στην Μπάγερν Μονάχου, στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είσαι απλά ένας ακόμα παίκτης. Εδώ μπορείς να είσαι κάτι παραπάνω», τόνισε στο Βραζιλιάνικο ESPN o 24χρονος μέσος, θέλοντας έτσι να δείξει την αγάπη του προς τους «κόκκινους».

Ο ίδιος μάλιστα φέτος υπέγραψε νέα συμφωνία με την Λίβερπουλ έως το 2022, κάτι που φρόντισε να υπενθυμίσει εκ νέου: «Έχω συμβόλαιο μακράς διάρκειας με την Λίβερπουλ. Οι φημολογίες είναι μόνο για τους δημοσιογράφους. Ξεκινήσαμε πολύ καλά την σεζόν, ξεκίνησα και εγώ καλά, αλλά έκτοτε, στην μέση της σεζόν, οι εμφανίσεις μας δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Επανήλθαμε δυνατά πάντως, και τελείωσα την σεζόν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Όλη η ομάδα παίζει καλά. Την Κυριακή κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη (σ.σ. με την Μίντλεσμπρο) και την επόμενη περίοδο θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ».