Μήνυμα παραμονής από Τουρέ

Την επιθυμία του να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε με δηλώσεις του στα βρετανικά Μέσα ύστερα από τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα (νίκη με 5-0) απέναντι στη Γουότφορντ ο Γιάγια Τουρέ.



Μήνυμα παραμονής από Τουρέ

Ο 34χρονος Ιβοριανός χαφ, το συμβόλαιο του οποίου με το κλαμπ λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο, μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του αποκαλύπτοντας ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει «πολίτης» μέχρι να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Θέλω όταν τελειώσω την καριέρα μου, να γίνει αυτό με τη Σίτι! Αυτή είναι η επιθυμία, όμως θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρετε ότι δεν έχω κακό σκοπό κι ότι κάθε φορά που αγωνίζομαι είμαι ευγνώμων, όπως είμαι ευγνώμων και στους οπαδούς και στο σύλλογο. Θέλω να φτάσω ως το τέλος και για εμένα, το καλύτερο τέλος θα ήταν να σταματήσω το ποδόσφαιρο παίζοντας για τη Σίτι», τοποθετήθηκε αρχικά ο Τουρέ και λαμβάνοντας σοβαρά υπ όψη το σενάριο φυγής του από το «Έτιχαντ», συνέχισε:

«Θα ήταν αρκετά δύσκολο να με δείτε με άλλη φανέλα, μα για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, θα δω τι θα συμβεί. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο πάντως, να αναγνωρίζονται όσα έχεις πετύχει με την ομάδα αυτή. Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να πας κάπου αλλού, όμως το να νοιάζονται οι οπαδοί για εσένα είναι το σημαντικότερο. Για μένα, δεν μετράνε μόνα τα χρήματα, ή άλλα πράγματα, σημασία έχει ο κόσμος και θέλω να μείνω για αυτόν».