Καλύτερη Σίτι απ’ του χρόνου περιμένει ο Πεπ

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας παράλληλα πως οι «πολίτες» θα εμφανιστούν αισθητά βελτιωμένοι του χρόνου σε σχέση με την φετινή περίοδο. 



Καλύτερη Σίτι απ’ του χρόνου περιμένει ο Πεπ

Είμαι τόσο χαρούμενος, πηγαίνουμε απευθείας στην Ευρώπη. Τώρα πρέπει να περιορίσουμε το κενό με την ελίτ της Ευρώπης και της Πρέμιερ Λιγκ.

Ήμασταν κάτω από μεγάλη πίεση, συγχαρητήρια στην Τσέλσι και την Τότεναμ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε τρίτοι. Την επόμενη σεζόν η Άρσεναλ δεν θα είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό δείχνει το πόσο περίπλοκη έγινε στο τέλος», ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, και σε μια γενικότερη… σύνοψη της χρονιάς, αλλά και με φόντο την αμέσως επόμενη, συμπλήρωσε ύστερα:

«Πετύχαμε ωραία πράγματα μέσα στη χρονιά, αλλά κρίνεσαι από τα αποτελέσματα. Δεν είμαστε μια ομάδα με την ιστορία της Άρσεναλ ή της Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη, όμως τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το κενό που μας χωρίζει από την ελίτ.

Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης θα είναι στο Έτιχαντ την επόμενη περίοδο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ρόστερ που έχω προπονήσει, ποτέ δεν τα παράτησαν. Ήταν απόλαυση το να βρίσκεσαι μαζί τους».