Aγωνιστική δράση στο «King Power Stadium» απόψε (18/5)

Η 34η αγωνιστική ολοκληρώνεται, έστω και.. μακροπρόθεσμα, με το εξ αναβολής σημερινό παιχνίδι της Λέστερ με την Τότεναμ στο «King Power Stadium», στις 21.45 ώρα Ελλάδος (τηλεοπτική κάλυψη από COSMOTE Sport1 HD).



Aγωνιστική δράση στο «King Power Stadium» απόψε (18/5)

«Ανοιχτό» ματς, το οποίο μπορεί να προσφέρει πολλά σε αγωνιστικό επίπεδο σε όσους βρεθούν στις κερκίδες του «King Power Stadium» ενδέχεται να είναι το σημερινό ανάμεσα σε Λέστερ και Τότεναμ, από την στιγμή που και οι δυο ομάδες δεν κυνηγάνε ουσιαστικά κάτι στο πρωτάθλημα…

Με την Τότεναμ να βλέπει για ακόμα μια χρονιά κάποιον έτερο ανταγωνιστή να κόβει πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος, αλλά με την δεύτερη θέση να έχει εξασφαλιστεί, οι «Λονδρέζοι» θα δοκιμάσουν πλέον να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά, κόντρα μάλιστα σε μια εκ των δυο ομάδων που δεν κατάφεραν να κερδίσουν φέτος στο γήπεδο τους (1-1 το σκορ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τον πρώτο γύρο)!

Απ’ την άλλη, η Λέστερ βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 43 βαθμούς, και αφήνοντας προ πολλούς πίσω της τα… σενάρια υποβιβασμού που την είχαν «στοιχειώσει» για αρκετούς μήνες. Χωρίς άγχος πλέον, οι «αλεπούδες» μπορούν να κυνηγήσουν δυο τουλάχιστον ακόμα νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια, και την είσοδο τους επομένως στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που θα ισοδυναμεί με επιτυχία για τα φετινά τους δεδομένα…

 

 

Αγωνιστικά νέα των δυο ομάδων:

Λέστερ:

Γεμάτο το.. απουσιολόγιο του Κρεγκ Σέικσπιρ, αφού λόγω τραυματισμών θα απουσιάζουν οι Μόργκαν, Ντρίνκγουότερ, Κινγκ, Χουτ και Μεντί. Στην 18αδα   των  «αλεπούδων» θα βρίσκονται από την ομάδα των νέων οι Τζος Νάιτ και Έλιοτ Μουρ.

Tότεναμ:

Στους Κίραν Τρίπιερ και Κάιλ Γουόκερ δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Χειρουργήθηκε εκ νέου ο Έρικ Λαμέλα, που έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ προληπτικά δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μούσα Ντεμπελέ, για να συνεχιστεί περαιτέρω η αποθεραπεία του.

 

Πιθανές εντεκάδες:

Λέστερ:

Σμάιχελ, Τσίλγουελ, Φουχς, Μπεναλουάν, Σίμσον, Γκρέι, Αμαρτέι, Εντιντί, Μαχρέζ, Βάρντι, Σλιμανί

Τότεναμ:

Γιορίς, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Γουανιάμα, Σισοκό, Σον, Έρικσεν, Άλι, Κέιν