Για μια θέση στον τελικό Ρέντινγκ και Φούλαμ

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ της 29ης Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ» τυπώνεται απόψε (16/5, 21:45 ώρα Ελλάδος) στο «Μαντέσκι» στη ρεβάνς του 1-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Φούλαμ.



Για μια θέση στον τελικό Ρέντινγκ και Φούλαμ

Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα από το εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο, με το σκορ πάντως, να μην αποτελεί σε καμία περίπτωση «απαγορευτικό» για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι χρειάζονται ένα τέρμα για να ανακτήσουν εκείνοι το προβάδισμα πρόκρισης.

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων

Ρέντινγκ: Ο Γιαπ Σταμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας, Πολ ΜακΣέιν, ο οποίος αποβλήθηκε στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου (13/5) και είναι τιμωρημένος. Αμφίβολος για τους «βασιλικούς» είναι ο αριστερός μπακ-χαφ και σκόρερ της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι, Τζόρνταν Ομπίτα, εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλο, το οποίο αποκόμισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην αγγλική πρωτεύουσα.

Φούλαμ: Ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς θα έχει τις γνωστές απουσίες των δύο κεντρικών αμυντικών του, Ράγκναρ Σίγκουρντσον και Μίκαελ Μαντλ, οι οποίοι δεν έχουν αναρρώσει από τον τραυματισμό τους σε γάμπα και αστράγαλο αντίστοιχα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρέντινγκ: Αλ Χαμπσί, Μουρ, Μπλάκετ, Ιλόρι, Γκάντερ, Γουίλιαμς, Έβανς, Ομπίτα (;), Γκράμπαν, Σουίφτ, Κερμοργκάν.

Φούλαμ: Μπετινέλι, Φρέντερικς, Κάλας, Ριμ, Μαλόουν, Γιόχανσεν, ΜακΝτόναλντ, Αλούκο, Κέρνεϊ, Αγιτέ, Μάρτιν.