Τους κράτησαν σε εγρήγορση...

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, όπως και αρκετά από αυτά που απομένουν για το τέλος της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, οι δύο “B” του πρωταθλήματος, Μπόρνμουθ και Μπέρνλι, κράτησαν σε εγρήγορση όσους παρακολούθησαν το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, με δύο από τα τρία γκολ να προέρχονται στο φινάλε...



Τους κράτησαν σε εγρήγορση...

Οι δυο ομάδες έχουν σωθεί εδώ και καιρό όπως έχει πάει το πράγμα και αυτό δεν τις άγχωνε, με το αποτέλεσμα να είναι αναμενόμενο. Δύο όλες κι όλες σημαντικές ευκαιρίες είχε να προσφέρει το πρώτο ημίχρονο, με τον πρώην της Μπέρνλι, Στάνισλας, να κατεβάζει ωραία με το στήθος στην πρώτη και με “κουλ” πλασέ να νικάει τον Χίτον για το 1-0.

Όσον αφορά την δεύτερη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1, όμως μακρινό σουτ του ¶ρφιλντ πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

Ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που έφτασε πιο κοντά στο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, επίσης με μακρινή προσπάθεια, με τις δύο ομάδες να δείχνουν από νωρίς στην έναρξη του ΒΆ μέρους πως απέκτησαν όρεξη για το κάτι παραπάνω. Διαδοχικές ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές, εξίσου άστοχες και το σκορ παρέμενε στα ίδια επίπεδα. Κι αν και άργησαν, τα κατάφεραν...

Ακόμη ένας πρώην, ο Σαμ Βόουκς της Μπέρνλι (σ.σ έπαιζε για την Μπόρνμουθ) κατάφερε να βρει δίχτυα στο 83Ά με πολύ καλή κεφαλιά, τέρμα που δεν ήταν αρκετό με τον Τζόσουα Κινγκ να σημειώνει το 16ο γκολ της σεζόν δευτερόλεπτα αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.