Ευχαρίστησε τους φιλάθλους ο Άγκνιου

Με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της Μίντλεσμπρο, που κάνανε το μακρύ ταξίδι προς το Λονδίνο για να δουν τον αγώνα με την Τσέλσι (3-0) αλλά και την ομάδα τους να υποβιβάζεται εντέλει  και μαθηματικά από την Πρέμιερ Λιγκ, μίλησε ο Στιβ Άγκνιου, που τόνισε επίσης πως ο σύλλογος θα κάνει ό,τι μπορεί για να επανέλθει άμεσα στην κορυφαία κατηγορία.



Ευχαρίστησε τους φιλάθλους ο Άγκνιου

«Οι φίλαθλοι μας ήταν άψογοι, δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε. Δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά. Σε ένα απόγευμα Δευτέρας, και ενώ είχε ταξιδέψει για το Λονδίνο, υποστήριξαν την ομάδα τους παρά την δύσκολη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Μίντλεσμπρο μετά την ήττα από την Τσέλσι με 3-0.

Η ήττα αυτή φέρνει και μαθηματικά πια την επιστροφή της ομάδας του στην Τσάμπιονσιπ, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, γεγονός που δυσαρεστεί ιδιαίτερα τον Στιβ Άγκνιου: «Είμαστε ολοκληρωτικά απογοητευμένοι. Δουλέψαμε τόσο σκληρά για να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ πέρυσι. Το να χάσουμε σήμερα και επομένως και την παραμονή μας είναι μια μεγάλη και πικρή απογοήτευση. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι, πριν από ένα καλοκαίρι αλλαγών. Εξαρτάται από μας το να επανέλθουμε την επόμενη χρονιά εδώ, εκεί που ανήκει».