Δεν αρκεί η πώληση του Πίεναρ

Την άποψή του πως ακόμη κι αν ο Στίφεν Πίεναρ αποχωρήσει από το «Γκούντισον Παρκ» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν θα μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία της Έβερτον για την αγορά επιθετικού εγνωσμένης αξίας, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες.



Δεν αρκεί η πώληση του Πίεναρ

Η μεγαλύτερη προτεραιότητα που έχει βάλει η διοίκηση των «ζαχαρωτών» ενόψει του Ιανουαρίου, είναι η ενίσχυση του ρόστερ και όχι η αποδέσμευση ποδοσφαιριστών. Η θέση του επιθετικού είναι αυτή στην οποία έχει παρατηρηθεί κενό και αδυναμία στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να αναζητούν έναν ικανό φορ. Ωστόσο, ο προπονητής της Έβερτον, γνωρίζοντας πως αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον Πίεναρ, τόνισε πως ακόμη κι αν ο Νοτιοαφρικανός άσος δεν συνεχίσει στην ομάδα, δεν θα καλυφθούν οι οικονομικές της ανάγκες.

«Τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να πουλήσουμε τον Πίεναρ για να μπουν έσοδα στα ταμεία, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε έναν καλό επιθετικό, αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα που θέλουμε να διαθέσουμε και θα μας χρειαστούν για να προσθέσουμε εμπειρία και ποιότητα στη γραμμή κρούσης. Δεν πιστεύω πως με την πώληση ενός ποδοσφαιριστή θα έχουμε τόσα πολλά έσοδα, όσα χρειαζόμαστε για να προσελκύσουμε έναν καλό επιθετικό» ήταν τα λόγια του Μόγιες.