Ανέβηκε η Μπόλτον!

Στην Τσάμπιονσιπ (παρέα με την πρωταθλήτρια Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) θα αγωνίζεται του χρόνου η Μπόλτον, επιστρέφοντας μετά από απουσία μίας σεζόν στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.  



Ανέβηκε η Μπόλτον!

Το μόνο που είχαν να κάνουν στην τελευταία αγωνιστική οι «γουόντερερς» ήταν να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Πίτερμπρο και το πέτυχαν με τρόπο εμφατικό, επικρατώντας με 3-0 εντός έδρας για να «κλειδώσουν» την άνοδο.

«Κατοστάρα» έπιασε στη βαθμολογική συγκομιδή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «μπλέιντς» να κάμπτουν την αντίσταση της Τσέστερφιλντ με 3-2.

Τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου για το τελευταίο εισητήριο στην Τσάμπιονσιπ εξασφάλισε στο νήμα η Μίλγουολ, καταλαμβάνοντας την προνομιούχο 6η θέση μετά από ένα επικό ματς στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς, όπου κέρδισαν με 4-3!

Έτσι τα «λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν σε διπλά παιχνίδια την 3η Σκάνθορπ, ενώ η 4η Φλίτγουντ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την 5η Μπράντφορντ, με φόντο τον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Τέλος, το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στη Λιγκ 2 θα πιεί η Πορτ Βέιλ, στην οποία δεν έφτανε η ισοπαλία χωρίς γκολ με τη Φλίτγουντ και θα ακολουθήσει τη Σουίντον, την Κόβεντρι και την Τσέστερφιλντ στην τέταρτη κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουίμπλεντον 0-0 Όλνταμ
Μπόλτον 3-0 Πίτερμπρο
Μπρίστολ Ρόβερς 3-4 Μίλγουολ
Τσάρλτον 3-0 Σουίντον
Φλίτγουντ 0-0 Πορτ Βέιλ
Νορθάμπτον 0-0 Τζίλιγχαμ
Όξφορντ 2-0 Σρούσμπερι
Ρότσντεϊλ 1-1 Μπράντφορντ
Σκάνθορπ 3-1 Κόβεντρι
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-2 Τσέστερφιλντ
Σάουθεντ 1-0 Μπέρι
Γουόλσολ 1-4 ΜΚ Ντονς