Χαρούμενος με την αντίδραση της Τσέλσι ο Κόντε

Την ικανοποίηση του για την αντίδραση που «έβγαλε» η ομάδα του στις δυο δύσκολες δοκιμασίες της μετά το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Τότεναμ όσο και ακολούθως στο χθεσινό, δύσκολο κατά τον ίδιο, παιχνίδι με την Σαουθάμπτον (4-2), εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε.



Χαρούμενος με την αντίδραση της Τσέλσι ο Κόντε

«Κόντρα στην Γιουνάιτεντ, χάσαμε τρεις βαθμούς και τότε έπρεπε να προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό (σ.σ. Κυπέλλου) με την Τότεναμ. Και μετά ξανά ένα δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτή την στιγμή, είχαμε ένα κρίσιμο τεστ, μια ψυχολογική δοκιμασία, και η απάντηση μας ήταν αρκετά καλή», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε», και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να πιστεύουμε ότι η κούρσα είναι ανοιχτή ακόμα. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, που είναι κάτι σπουδαίο για μας, αλλά το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό. Είμαστε πάντως έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Όσο για τον Ντιέγκο Κόστα, που σκόραρε δις χθες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έφτασε τα 50 συνολικά τέρματα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, σχολίασε: «Πάντα λέω πως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την θέληση του να δουλεύει για την ομάδα. Ήταν άτυχος σε κάποιες καταστάσεις, αλλά ήμουν ανέκαθεν σίγουρος για εκείνον. Τώρα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».