Ανυπομονεί για το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Ερέρα

Δεν… κρατιέται για το ερχόμενο παιχνίδι της Πέμπτης, ανάμεσα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ στο «Έτιχαντ» ο Άντερ Ερέρα, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως παιχνίδι της χρονιάς για τους «κόκκινους διαβόλους», στο «κυνήγι» για μια θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος!  



Ανυπομονεί για το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Ερέρα

Tις δυο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ (64 η Σίτι έναντι 63 της Γιουνάιτεντ), γεγονός που καθιστά το τωρινό ντέρμπι του Μάντσεστερ, σύμφωνα με τον Άντερ Ερέρα, άκρως σημαντικό για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Πρόκειται για το ματς της χρονιάς! Είμαστε μόνο έναν πόντο μακριά τους. Αν κερδίσουμε, θα έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στην τελική τετράδα, αν κερδίσουν εκείνοι πρόκειται να γίνει για μας πολύ δύσκολο.

Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστικά περίοδο, επομένως αν μας κερδίσουν, θα γίνει αρκετά δύσκολη για μας. Ή εμείς, ή αυτοί! Είναι ματς-«κλειδί».

‘Τρέχουμε’ ένα καλό σερί, έχουμε βελτιωθεί σε πολλά πράγματα και παρότι τους σεβόμαστε, πρέπει να τα δείξουμε αυτά και στον αγώνα της Πέμπτης», ήταν το μήνυμα του Ισπανού μέσου εν αναμονή του παιχνιδιού της Πέμπτης.