«Κατηγορήστε πρώτα εμάς, όχι τους προπονητές»!

«Ασπίδα προστασίας» πάνω από τον Στιβ Άγκνιου και τον προκάτοχό του, Αϊτόρ Καράνκα, ύψωσε ο επιθετικός της Μίντλεσμπρο, Άλβαρο Νεγρέδο, ξεκαθαρίζοντας ότι οι κύριοι υπεύθυνοι για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό είναι οι ποδοσφαιριστές της και όχι οι προπονητές της ομάδας.



«Κατηγορήστε πρώτα εμάς, όχι τους προπονητές»!

Μιλώντας στο «Sky Sports», ο δανεικός από τη Βαλένθια Ισπανός φορ τόνισε ότι οι παίκτες της «Μπόρο» θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας τους (η οποία μάλιστα, δεν έχει καταγράψει ούτε μία νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2017), ενώ χαρακτήρισε θαύμα την ενδεχόμενη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, θαύμα για το οποίο ωστόσο, οφείλουν όλοι να δώσουν τα πάντα, όσο υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες.

«Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, είναι φυσιλογικό να υπάρξει αλλαγή προπονητή και να έρθει νέο προσωπικό. Αν όμως, κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί, τότε πρωτίστως είμαστε εμείς οι παίκτες. Κοιτώντας τα προηγούμενα παιχνίδια, σίγουρα θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, γιατί μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Οι προπονητές έχουν κι αυτοί μικρή ή και μεγάλη επιρροή στα παιχνίδια, μα στο σύνολο οι ποδοσφαιριστές είναι οι κύριοι υπαίτιοι. Εμείς παίζουμε και εμείς πρέπει να σηκώσουμε το χέρι μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν», δήλωσε με μεγάλη δόση θάρρους ο 31χρονος στράικερ στον απόηχο της «βαριάς» ήττας με 4-0 από την Μπόρνμουθ και ενόψει της αυριανής (26/4) αναμέτρησης με την ακριβώς από κάτω της Μίντλεσμπρο, ουραγό Σάντερλαντ προσέθεσε:

«Θαύματα συμβαίνουν, οπότε εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες μέχρι το τέλος. Από τη στιγμή που μας δίνεται ακόμη η ευκαιρία, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν ήρθα εδώ για να κάθομαι και να περιμένω. Θα παλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε»!