Αζάρ: «Νωρίς ακόμα να μιλάμε για νέο συμβόλαιο… »

Ως αρκετά πρώιμη, χαρακτήρισε ο Εντέν Αζάρ την όποια κουβέντα εμπλέκει τον ίδιο και την Τσέλσι αναφορικά με την υπογραφή κάποιου νέου συμβολαίου, με την προσοχή του να στρέφεται αμιγώς στο αγωνιστικό κομμάτι των «μπλε» μέχρι το τέλος της χρονιάς.



Αζάρ: «Νωρίς ακόμα να μιλάμε για νέο συμβόλαιο… »

Το… σίριαλ Εντέν Αζάρ-Τσέλσι φαίνεται πως θα έχει πολύ δρόμο ακόμα, και ενόψει καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί για την απόκτηση του παίκτη!

Όπως ανέφερε ο 25χρονος μέσος στο Sky Sports, ο ίδιος δεν σκέφτεται προς το παρόν μια πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς προέχει να τελειώσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: «Δεν υπάρχει κάποιο σημάδι για νέο συμβόλαιο αυτή την στιγμή. Εστιάζω μόνο στον τελευταίο μήνα της τωρινής περιόδου, και αργότερα θα μιλήσουμε.

Δεν βρίσκεται στο μυαλό μου αυτή την στιγμή. Έχω ακόμα συμβόλαιο δυο ή τριών χρόνων. Θέλω απλά να τελειώσω την σεζόν και για το μετά, θα συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα».

Πρόσφατα αγγλικά Μέσα είχαν «διαρρεύσει» πως οι «μπλε» είχαν προσφέρει εβδομαδιαίες απολαβές της τάξης των 300.000 λιρών στον Αζάρ, ώστε να τον αποτρέψουν από το να σκεφτεί καν μακροπρόθεσμα την προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης.