Aπέρριψε Έβερτον για χάρη της Στόουκ ο Αρναούτοβιτς

Παρά τις πιέσεις και τις «σειρήνες» της Έβερτον που ήχησαν εντόνως προς το μέρος του, ο Μάρκο Αρναούτοβιτς δεν σκέφτηκε στιγμή να εγκαταλείψει την Στόουκ για να πάει στα «ζαχαρωτά».



Aπέρριψε Έβερτον για χάρη της Στόουκ ο Αρναούτοβιτς

H oμάδα του Μέρσεϊσαϊντ «πολιόρκησε»… στενά τον Αυστριακό επιθετικό, ιδίως το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο πάντως να μην σαγηνεύεται από την προοπτική του να συνεχίσει την καριέρα του στο «Γκούντισον Παρκ».

«Ο Ρόναλντ Κούμαν προσπάθησε να με πείσει να έρθω στην Έβερτον. Ο Ρομέλου Λουκάκου επίσης μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει αν ήθελα να ενταχθώ στην ομάδα τους, και το βρήκα αυτό μεγάλη τιμή. Αλλά με την μια τηλεφώνησα στον Μαρκ Χιούζ και του είπα: ΅Eτοίμασε τα χαρτιά, θα παραμείνω στην ΣτόουκΆ.

Πίστεψαν πολύ σε μένα, και μου έσωσαν την καριέρα απΆ την Γερμανία. Η Βέρντερ Βρέμης δεν ήταν το ιδανικό μέρος για μένα, και έπρεπε τότε να φύγω. Η Στόουκ με πίστεψε και σκέφτηκα και εγώ πως είναι μέρος που μου ταιριάζει απόλυτα», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, σε περιοδικό της πατρίδας του, το «SportMagazin».