Καντέ, ο καλύτερος για τους συναδέλφους του!

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της σεζόν 2016-2017, όπως τον ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA), παρέλαβε ο μέσος της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ.



Καντέ, ο καλύτερος για τους συναδέλφους του!

Ο 26χρονος χαφ νίκησε στον άτυπο... εμφύλιο τον συμπαίκτη του στους «μπλε», Εντέν Αζάρ, ενώ ξεπέρασε επίσης και τους Χάρι Κέιν, Ρομέλου Λουκάκου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Αλέξις Σάντσες.

Μετριοπαθής καθώς είναι, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα στους συμπαίκτες του, χάρη στους οποίους, όπως τόνισε, οφείλει το έπαθλό του αυτό.

«Πολύ περήφανος για τη μεγάλη αυτή τιμή. Είναι υπέροχο. Όπως λέω πάντοτε, είναι ομαδική δουλεία. Χάρη στους συμπαίκτες μου, τα μέλη της Τσέλσι και τους οπαδούς», έγραψε ο ίδιος ο Καντέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως λεζάντα στη φωτογραφία από την τελετή βράβευσής του.

Από τις υπόλοιπες βραβεύσεις, ξεχώρισαν μεταξύ άλλων, εκείνη του Άγγλου μεσοεπιθετικού της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, ο οποίος κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά το τρόπαιο για τον καλύτερο νεαρό παίκτη, αλλά και αυτή του βετεράνου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα.