Αυτή τη νοοτροπία θέλει ο Ρότζερς

Απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του και τη νοοτροπία που έδειξαν ήταν ο Μπρένταν Ρότζερς, στη νίκη της Σέλτικ με 2-0 απέναντι στη Ρέιντζερς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας.



Αυτή τη νοοτροπία θέλει ο Ρότζερς

Στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν προκρίθηκε η Σέλτικ, μετά τη νίκη επί της μεγάλης αντιπάλου Ρέιντζερς. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός των Καθολικών εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του δείχνει τη σωστή νοοτροπία και οι παίκτες ξεπερνούν τις προσδοκίες.

«Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες όταν παίζεις στη Σέλτικ. Ευτυχώς αυτοί οι παίκτες ανταπεξέρχονται στις προσδοκίες και και δείχνουν εκπληκτική νοοτροπία εκτός από μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που η ομάδα εξελίσσεται και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όσο πιο καλά μπορούμε», δήλωσε ο Ρότζερς.

Σχετικά με τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή του Μούσα Ντεμπελέ στο πρώτο ημίχρονο, πρόσθεσε«Είναι απογοητευτικό. Θα γίνει ακτινογραφία και θα δούμε, αλλά φαίνεται να είναι μυικός τραυματισμός».