Περήφανος για όσα έχει πετύχει ο Κόντε

Δεν έκρυψε την ικανοποιησή του για την εκπληκτική πρώτη χρονιά που διανύει στην Αγγλία ο Αντόνιο Κόντε, καθώς ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει το νταμπλ.  



Περήφανος για όσα έχει πετύχει ο Κόντε

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, ο Κόντε επεσήμανε τη χαρά και την υπερηφάνεια του για όσα έχει πετύχει μόλις στην πρώτη του χρονιά στο νησί. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως εμπιστεύεται έμπρακτα όλους τους παίκτες του.

«Νιώθω πολύ περήφανος για αυτό το επίτευγμα. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Αγγλία και είναι εκπληκτικό να παλεύω για τον τίτλο και να φτάνω στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης σαν το κύπελλο Αγγλίας», δήλωσε αρχικά ο Κόντε.

«Χαίρομαι πολύ για τους παίκτες και τον κόσμο. Ήταν εξαιρετικοί από την αρχή ως το τέλος. Τώρα έχει σημασία να συνεχίσουμε, γιατί την Τρίτη έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι και ελπίζω ο κόσμος να μας σπρώξει πολύ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου και ειδικά για τον Μίτσι Μπατσουαγί. Έπαιξε από την αρχή σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χαίρομαι και για τον Νέιθαν Άκε, έναν νεαρό παίκτη της ακαδημίας. Σήμερα αποδείχθηκε ότι εμπιστεύομαι όλη την ομάδα. Ο Εντέν και ο Ντιέγκο ήξεραν καλά το σχέδιο μου γιατί σε αυτή την κατάσταση είναι σημαντικό να είναι τα πάντα ξεκάθαρα σε όλους τους παίκτες», πρόσθεσε.