Τσέλσι και Τότεναμ για μια θέση στον τελικό (preview)

Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας υποδέχεται η Τσέλσι το Σάββατο (22/4) την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» (19:15 ώρα Ελλάδος), με φόντο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.



Τσέλσι και Τότεναμ για μια θέση στον τελικό (preview)

Οι δύο ομάδες, οι οποίες μονομαχούν ταυτόχρονα και για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ έχοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών μεταξύ τους, αναμένεται να παραταχθούν με απουσίες στη σημερινή μάχη καθώς ο Αντόνιο Κόντε δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκάρι Κέιχιλ ο οποίος υποφέρει από γαστρεντερίτιδα. Καλύτερα ωστόσο είναι τα νέα για τους Τιμπό Κουρτουά και Μάρκος Αλόνσο, οι οποίοι αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού μετά την απουσία τους στην ήττα των «μπλε» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες που κατέβαλε δεν έχει καταφέρει να αγγίξει τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης έπειτα από την τρίμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Έρικ Λαμέλα και Χάρι Γουίνκς επίσης τίθενται εκτός μάχης ενώ και ο τερματοφύλακας Μίκελ Βορμ δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «σπιρουνιών».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι προπονητές των δύο ομάδων «έπαιξαν» με δηλώσεις εντυπώσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τον Ποκετίνο να τονίζει πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και τον Κόντε να ξεκαθαρίζει πως η σημερινή αντίπαλος των «μπλε» είναι ένας σύλλογος με ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο και δεν κουβαλά τον συγκεκριμένο τίτλο σε καμία αναμέτρηση επί αγγλικού εδάφους.