«Μπορεί να γίνει από τους καλύτερους στον κόσμο ο Ράσφορντ»

Την άποψη πως ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκόρερ του 1-0 στο χθεσινό (16/4) ντέρμπι με την Τσέλσι, Μάρκους Ράσφορντ, έχει τις απαιτούμενες ικανότητες, ώστε να γίνει μελλοντικά ένας εκ των σπουδαιότερων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως, εξέφρασε ο πλάγιος μπακ των «κόκκινων διαβόλων», Ματέο Νταρμιάν.



«Μπορεί να γίνει από τους καλύτερους στον κόσμο ο Ράσφορντ»

«Πιστεύω ότι ο Μάρκους είναι εξαιρετικός παίκτης. Είναι πάρα πολύ μικρός ακόμη, αλλά με την ποιότητα που διαθέτει, μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Έχει πολύ καλό σουτ, κίνηση, ταχύτητα. Συνηθίζεται καμιά φορά οι επιθετικοί να περνούν άσχημες περιόδους που δεν σκοράρουν, αλλά ελπίζω πως θα συνεχίσει έτσι, όπως έδειξε με την Τσέλσι, και θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει», δήλωσε ο Ιταλός διεθνής ποδοσφαιριστής μετά τη νίκη της ομάδας του (2-0) απέναντι στους «μπλε» και τονίζοντας τη σημασία αυτού του τριπόντου για τη συνέχεια των αγώνων της Γιουνάιτεντ, προσέθεσε:

«Οι νίκες σε τέτοια παιχνίδια μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Όλοι πλέον συγκεντρωνόμαστε προς το τέλος της σεζόν, γιατί ξέρουμε πως έχουμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Η μία είναι το Γιουρόπα Λιγκ και η δεύτερη είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, γιατί το να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας μεγάλος στόχος για την επόμενη χρονιά. Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε ως το τέλος, όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».