Δεν αποκλείει επιστροφή Λουκάκου στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά!

Αρκετά πιθανό είναι για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ρομέλου Λουκάκου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το ερχόμενο καλοκαίρι!  



Δεν αποκλείει επιστροφή Λουκάκου στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά!

Από τους πλέον «θερμούς» θαυμαστές του Ρομέλου Λουκάκου είναι η Τσέλσι, καθώς ο παίκτης έχει δηλώσει καιρό τώρα πως επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνει… «φευγάτος» από την Έβερτον.

Μάλιστα, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, σε πρόσφατες δηλώσεις του, αφήνοντας να εννοηθεί πως γνωρίζει ήδη το ποια είναι η απόφαση που έχει πάρει για το μέλλον του ο Βέλγος φορ, θεωρεί πως οι «μπλε» είναι η κατάλληλη ομάδα για εκείνον, στην οποία άλλωστε έχει ξαναβρεθεί και ξέρει τα... κατατόπια, από το 2011 έως το 2014.

«Αν επιστρέψει στην Τσέλσι, θα είναι υπέροχο για τον σύλλογο. Έχω την εντύπωση πως θέλει να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει εδώ, αφού δεν πήρε την ευκαιρία που άξιζε. Η Τσέλσι ήταν η ομάδα στην οποία βρισκόταν από τότε που ήταν σε νεαρή ηλικία, οπότε γιατί όχι; Θέλει να είναι ο καλύτερος και δουλεύει πολύ σκληρά γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του Ιβοριανού πρώην επιθετικού για τον Ρομέλου Λουκάκου.