Τα εύσημα σε Λουκάκου-Μπάρκλεϊ ο Κούμαν

Ικανοποιημένος τόσο για την καλή εικόνα της Έβερτον, που οδήγησε στη νίκη επί της Λέστερ (4-2) σήμερα στο «Γκούντισον Παρκ», όσο και για την εμφάνιση των Ρομέλου Λουκάκου και Ρος Μπάρκλεϊ που ξεχώρισαν στην σημερινή αναμέτρηση, μετά τα όσα αρνητικά σχόλια άκουσαν για την απόδοση τους την προηγούμενη εβδομάδα (στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ), εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Κούμαν.



Τα εύσημα σε Λουκάκου-Μπάρκλεϊ ο Κούμαν

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τους τρεις πόντους και τον τρόπο που παίξαμε. Παίξαμε κατά διαστήματα φανταστικό ποδόσφαιρο. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και ήμασταν πολύ δυνατοί στο επιθετικό μας κομμάτι σήμερα.

Οι κινήσεις μας ανάμεσα στις γραμμές ήταν εξαιρετικές και αυτό δυσκόλεψε τη ζωή της Λέστερ», είπε αρχικά ο Ολλανδός, ενώ για την σκληρή κριτική που δέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι δυο προαναφερθέντες παίκτες, τόνισε:

«Δεν έχει να κάνει μόνο με τους Λουκάκου-Μπάρκλεϊ. Είναι αναγκαίο να παίζουν στο επίπεδο που εκείνοι μπορούν. Έχουν δείξει πως είναι τρομεροί παίκτες. Δυο παίκτες με πολύ καλή απόδοση αυτό το απόγευμα. Και η υπόλοιπη ομάδα είχε φανταστική απόδοση σήμερα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν έπλεξε ακόμα το εγκώμιο του Βέλγου φορ, ο οποίος σκόραρε δις σήμερα απέναντι στη Λέστερ, και φυσικά υπογράμμισε εκ νέου ότι ο σύλλογος θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν: «Ο Ρομέλου είναι από τους κορυφαίους στράικερ στον κόσμο και νομίζω πως βελτιώνεται σε διαφορετικά σημεία. Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι πάνω του σχετικά με το πώς τελειώνει τις φάσεις. Όλοι ξέρουν πως είναο παίκτης –κλειδί για την Έβερτον και θα προσπαθήσω να τον κρατήσω εδώ, αλλά η τελική απόφαση πάντα ανήκει στον παίκτη».