Πρέμιερ Λιγκ – 32η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Μάντσεστερ Σίτι και Σαουθάμπτον βρίσκονται 1-0 μπροστά στο σκορ απέναντι σε Χαλ και Γουέστ Μπρομ αντιστοίχως, την ώρα που η Λίβερπουλ χάνει από την Στόουκ με το ίδιο αποτέλεσμα στο ημίχρονο δεχόμενη το γκολ δευτερόλεπτα μετά από μία φάση που καθ' όπως φαίνεται κακώς δεν πήρε πέναλτι. Με το ίδιο σκορ μπροστά και η Γουέστ Χαμ κόντρα στην Σουόνσι.



Πρέμιερ Λιγκ – 32η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Μετά από 45' σε πέντε γήπεδα λοιπόν, μόνο οι «πολίτες» έχουν καταφέρει να πάρουν κεφάλι από τις ομάδες της κορυφής, με τον Ελμοχαμάντι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από γέμισμα του Χεσούς Νάβας. Στο «Χόθορνς» οι «Άγιοι» βρίσκονται επίσης μπροστά στο σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Ζόρντι Κλασί έπειτα από μία νέα ασίστ του Ντούσαν Τάντιτς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο «Bet365» ή αλλιώς «Μπριτάνια», η Στόουκ σκόραρε απέναντι στην Λίβερπουλ, αλλά το γκολ του Σακίρι σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, για να πλησιάσει η ανάπαυλα. Ένα λεπτό πριν σφυρίξει ο Μάικ, ο Γούντμπερν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και όσο «παράξενη» και αν φαινόταν η φάση, οι «κόκκινοι» κακώς δεν πήραν παράβαση πέναλτι. Στην κόντρα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά με τον Γουόλτερς να βρίσκει το βάθος της εστίας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Την ίδια περίπου ώρα η Γουέστ Χαμ έκανε επίσης το 1-0 με τον Κουγιατέ.

Αναλυτικά τα σκορ, όπου υπάρχουν:

Μάντσεστερ Σίτι-Χαλ 1-0

Στόουκ-Λίβερπουλ 1-0

Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον 0-1

Γουέστ Χαμ-Σουόνσι 1-0

Μίντλεσμπρο-Μπέρνλι 0-0