Ποκετίνο: «Χρειαζόμασταν μια... έκρηξη»!

Απαραίτητο χαρακτήρισε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, το συναίσθημα που βγήκε σε όλα τα μέλη της ομάδας έπειτα από το γκολ του Χέουνγκ-Μιν Σον στη χθεσινή (5/4) αναμέτρηση του «Λίμπερτι» κόντρα στη Σουόνσι.



Ποκετίνο: «Χρειαζόμασταν μια... έκρηξη»!

Ο Κορεάτης επιθετικός έδωσε το προβάδισμα στους Λονδρέζους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με τους «κύκνους», οι οποίοι μάλιστα, προηγούνταν μέχρι το 88ο λεπτό, όταν και ο Ντέλε Άλι ισοφάρισε για τα «σπιρούνια» σε 1-1 (τελικό σκορ 3-1 υπέρ της Τότεναμ, σκόραρε και ο Έρικσεν στο 90+4’).

«Νιώθω πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη σε ένα πολύ ζόρικο παιχνίδι. Στο τέλος, με το γκολ του Σον, αισθανθήκαμε απλευθερωμένοι και για αυτό είδατε αυτήν την.. έκρηξη! Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο συναίσθημα, ήταν πολύ μεγάλη η νίκη», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορούν να συμβούν τα πάντα, αν δεν τα παρατήσεις, έχεις πίστη και εξακολουθείς να ασκείς πίεση. Το ματς αυτό αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για το ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα και έδωσε μάχη για το έμβλημα που φοράει. Αυτό ήταν και το σημαντικότερο».