Ρότζερς: «Η Σέλτικ θα μπορούσε να σταθεί στην Πρέμιερ Λιγκ»

Tην άποψη του πως η πρωταθλήτρια Σκωτίας - και μαθηματικά από σήμερα - Σέλτικ, θα ήταν ικανή να ξεχωρίσει και στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, σε ένα... υποθετικό ποδοσφαιρικά πλαίσιο, εξέφρασε ο τεχνικός της, Μπρένταν Ρότζερς.



Ρότζερς: «Η Σέλτικ θα μπορούσε να σταθεί στην Πρέμιερ Λιγκ»

Μετά το νικηφόρο εκτός έδρας 5-0 επί της Χαρτς, οι «Κέλτες» πανηγύρισαν και μαθηματικά τον 6ο συνεχόμενο τίτλο τους στη Σκωτία, και ενώ απομένουν ακόμα 8 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Βορειοιρλανδός κόουτς εξήρε την αγωνιστική αξία της Σέλτικ, τονίζοντας πως θα μπορούσε να σταθεί και στην Αγγλία, εάν υποθετικώς αγωνιζόταν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της.

«Αν θα μπορούσαμε να παίξουμε στην Πρέμιερ Λιγκ; Ναι, δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία για αυτό. Έχουμε κάθε εβδομάδα 60.000 φιλάθλους στο γήπεδο. Aυτή η ομάδα θα μπορούσε να σταθεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πήραμε την Σoυόνσι από την Τσάμπιονσιπ και την πήγαμε στην Πρέμιερ Λιγκ, φτάνοντας μέχρι την 11η θέση, που για μας και την προσπάθεια μας τότε ήταν κάτι πολύ καλό. Αλλά εδώ μιλάμε για την Σέλτικ. Eίναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες ομάδες παγκοσμίως, οπότε δεν τίθεται ερώτημα για το αν θα μπορούσε να αντέξει εκεί. Θα μπορούσε να είναι μέσα στις τέσσερις ή έξι κορυφαίες ομάδες, κάτι που σε βάζει αυτομάτως σε άλλο επίπεδο ως ομάδα», ήταν τα λόγια του Μπρένταν Ρότζερς στο Sky Sports.