Τσεκάρει Κόντι-Κεσιέ η Τσέλσι

Άνθρωποι της Τσέλσι θα βρίσκονται την Κυριακή στην Ιταλία, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Τζένοα με την Αταλάντα και να τσεκάρουν ακολούθως τους Φρανκ Κεσιέ και Αντρέα Κόντι.  



Τσεκάρει Κόντι-Κεσιέ η Τσέλσι

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Τσέλσι προετοιμάζει από τώρα ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα «σκανάρει» παίκτες που έχει δει και γνωρίζει από την Ιταλία. Γι’ αυτό και αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκονται στη γείτονα χώρα σκάουτερ των Λονδρέζων για να δουν τους δυο συγκεκριμένους παίκτες.

O μέσος της Αταλάντα, Φρανκ Κεσιέ, έχει απασχολήσει έντονα στο παρελθόν τον Ιταλό προπονητή, καθώς είναι μόλις 20 χρόνων και θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους χαφ αυτή τη στιγμή στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Απ’ την άλλη, με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς να έχει αποχωρήσει από τον περασμένο Γενάρη και τον Τζον Τέρι να μοιάζει μάλλον απίθανο να συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Τσέλσι, ο Κόντε ψάχνει παίκτες νεαρής ηλικίας για την άμυνα των «μπλε», όπως τον 22χρονο Αντρέα Κόντι που ανήκει επίσης στην ομάδα του Μπέργκαμο.