Κούμαν: «Πλήγμα για όλους ο τραυματισμός του Κόουλμαν»

Στο μείζον θέμα της επικαιρότητας στην Έβερτον στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, τονίζοντας ότι η μακρόχρονη, όπως προβλέπεται, απουσία του Σέιμους Κόουλμαν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συνόλου του, έχει στοιχίσει, όχι μόνο στον ίδιο τον παίκτη, αλλά σε όλους όσοι απαρτίζουν το σύλλογο.



Κούμαν: «Πλήγμα για όλους ο τραυματισμός του Κόουλμαν»

Παρ’ ότι το Σάββατο (1/4) θα διεξαχθεί στο «Άνφιλντ» το κλασικό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, ήταν λογικό να μονοπωλήσει την καθημερινότητα των «ζαχαρωτών» ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού δεξιού τους οπισθοφύλακα στον αγώνα της Εθνικής του (Ιρλανδίας) απέναντι στην Ουαλία την περασμένη Παρασκευή (24/3) που θα τον κρατήσει εκτός δράσης πιθανότατα για το υπόλοιπο του 2017.

«Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια, τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και για όλους στο σύλλογο. Όταν μίλησα μαζί του, πονούσε, πράγμα λογικό μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό και, όπως ήταν λογικό, ένιωθε πολύ στενοχωρημένος. Γνωρίζει παρ’ όλα αυτά ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη όλων στην Έβερτον», δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και «πλέκοντας» το εγκώμιο του Κόουλμαν, προσέθεσε:

«Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο ποδόσφαιρο, είμαι σε θέση να πω ότι ο Σέιμους αποτελεί έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες, με τους οποίους έχω συνεργαστεί σε οποιονδήποτε σύλλογο».