Αποδέχθηκε την κλήση της FA η Σίτι

Σε απολογία θα βρεθεί η Μάντσεστερ Σίτι για την συμπεριφορά των παικτών της κατά την διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Λίβερπουλ, αφού αποδέχθηκε κλήση της FA. Ακόμη, οι «πολίτες» θα κληθούν να πληρώσουν στην UEFA πρόστιμο ύψους 18 χιλιάδων ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον πρώτο αγώνα απέναντι στη Μονακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Αποδέχθηκε την κλήση της FA η Σίτι

Μετά το πέναλτι του Γκαέλ Κλισί στον Ρομπέρτο Φιρμίνο τόσο ο ίδιος όσο και ο Νταβίδ Σίλβα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Μάικλ Όλιβερ και ήταν οι δύο εκ των πολλών που κύκλωσαν τον Άγγλο διαιτητή και «κιτρινίστηκαν», με την Ομοσπονδία να θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει τιμωρία για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η απόφαση της ανεξάρτητης επιτροπής αναμένεται εντός των ερχόμενων ημερών.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, η ομάδα του Μάντσεστερ τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 18.000 ευρώ, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών στον πρώτο αγώνα απέναντι στη Μονακό στις 21 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφορμή αποτέλεσαν οι ρίψεις αντικειμένων, η είσοδος ενός ατόμου στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ» αλλά και το γεγονός πως άργησε να δοθεί η έναρξη του παιχνιδιού.