Χαρούμενος με τις επιστροφές ο Κόουλμαν

Oι επιστροφές των Γκάρεθ Μπέιλ και ¶αρον Ράμσεϊ καθιστούν πάνοπλη την εθνική ομάδα της Ουαλίας και αισθητά καλύτερη σε αντίθεση με προηγούμενες εμφανίσεις της, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Κρις Κόουλμαν.



Χαρούμενος με τις επιστροφές ο Κόουλμαν

Μετά την απουσία στα ματς του Νοέμβρη, οι «Δράκοι» θα έχουν στη διάθεση τους τους Γκάρεθ Μπέιλ-¶αρον Ράμσεϊ, ο Χάρι Γουίλσον πήρε την θέση του τραυματισμένου Τομ Λόρενς, αλλά και ο 17χρονος Μπεν Γούντμπερν της Λίβερπουλ.

«Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα όταν έχουμε τους καλύτερους και δυνατότερους παίκτες μας. Τους χρειαζόμαστε συστηματικά στο γήπεδο. Το ρόστερ ίσως να δείχνει λίγο διαφορετικό σε σχέση με δυο-τρεις μήνες πριν.

Έχουν επιστρέψει πάντως όλοι οι παίκτες μας, και έχω διαλέξει αυτούς που είναι πιο έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση. Σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, είχαμε τον ¶αρον μόλις σε μια και τον Τζο ¶λεν σε δυο, κάτι που ήταν δύσκολο για μας», τα όσα δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν, με φόντο την αναμέτρηση της «Aviva Stadium» κόντρα στους Ιρλανδούς για τον 4ο προκριματικό όμιλο.