Ξανά στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Σερ Άλεξ!

Έτοιμος να αναλάβει και πάλι χρέη προπονητή στην ομάδα που μεγαλούργησε, είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Φυσικά, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα διατηρήσει το πόστο του, καθώς ο εμβληματικός Σκωτσέζος θα γυρίσει στα παλιά του λημέρια μόλις για μία ημέρα!



Ξανά στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Σερ Άλεξ!

Ο 75χρονος πλέον «Φέργκι» θα είναι ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» στο φιλικό παιχνίδι που διοργανώνουν προς τιμήν του μέσου τους, Μάικλ Κάρικ, στο «Ολντ Τράφορντ» την 4η Ιουνίου.

Αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ στον αγώνα αυτόν θα είναι οι «επίλεκτοι αστέρες» του ίδιου του Κάρικ, οι οποίοι θα τεθούν υπό τις οδηγίες του Χάρι Ρέντναπ.  

Ο 35χρονος αμυντικός χαφ, δήλωσε πρόσφατα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά τη λήξη της σεζόν, εφόσον δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με το κλαμπ του Μάντσεστερ.

Στο ματς αυτό αναμένεται να... παρελάσει πλήθος ποδοσφαιρικών μύθων, μιας και οι διοργανωτές προσδοκούν την παρουσία των Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς, Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά και εκείνη του εν ενεργεία παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην «κόκκινο διάβολο», Κριστιάνο Ρονάλντο.