«Τελειωμένος» απΆ την Μίντλεσμπρο ο Ντάουνινγκ

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή ο Στιούαρντ Ντάουνιγκ, με τον Αϊτόρ Καράνκα να επιθυμεί την απομάκρυνση του από την Μίντλεσμπρο στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.  



«Τελειωμένος» απΆ την Μίντλεσμπρο ο Ντάουνινγκ

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mirror», οι δυο άνδρες είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας, κάτι που επέφερε και τον αποκλεισμό του παίκτη από την αποστολή της Μίντλεσμπρο, στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο Αγγλίας (11/3, 0-2).

Ο Ισπανός προπονητής φέρεται να μην έχει την καλύτερη γνώμη για τον ¶γγλο μέσο , ενώ υπονοείται πως του έχει πει παλιότερα ότι επιθυμεί να έχει στο ρόστερ του «παίκτες-μαχητές», αλλά και «… παίκτες που να εμπιστεύεται απόλυτα».

Έτσι, η πώληση του Ντάουνινγκ το ερχόμενο καλοκαίρι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, εκτός και αν αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο ο Αϊτόρ Καράνκα. Η Μίντλεσμπρο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 19η και προτελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, με 22 πόντους σε 27 αγώνες, και είναι άγνωστο το αν θα παραμείνει σε αυτήν μετά από ενδεχόμενο υποβιβασμό της.