Λονδρέζικη κόντρα για ένα εισιτήριο στο «Γουέμπλεϊ»

Στις 16:00 ώρα Ελλάδος η Τότεναμ υποδέχεται τη Μίλγουολ για τον τρίτο κατά σειρά αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας και παρά τις δύο κατηγορίες που χωρίζουν σήμερα (12/3) τους αντιπαρατασσόμενους συλλόγους του Λονδίνου, μία αναμέτρηση με τοπική αντιπαλότητα ενέχει πάντοτε κάτι το ξεχωριστό.



Λονδρέζικη κόντρα για ένα εισιτήριο στο «Γουέμπλεϊ»

Το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο αποτελεί ξεκάθαρα το φαβορί της αναμέτρησης, το οποίο βλέποντας το Γιουρόπα Λιγκ να αποτελεί παρελθόν μετά τον αποκλεισμό από τη βελγική Γάνδη, αλλά και την έτερη συμπολίτισσα, Τσέλσι, να προπορεύεται ακάθεκτη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος (στο συν 10 από τα «σπιρούνια» στη βαθμολογία), δεν μπορεί παρά να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του φετινού FA Cup, τη στιγμή μάλιστα, που θεωρητικά τουλάχιστον, είχε, μετά την Άρσεναλ, την ευνοϊκότερη κλήρωση στη φάση αυτή του θεσμού.

Η ομάδα του πολυτιμότερου, όπως αναδείχθηκε από την EFL, κόουτς για τον μήνα Φεβρουάριο στη Λιγκ 1 (3η βαθμίδα), Νιλ Χάρις, θα επιδιώξει από την πλευρά της να βγάλει το πάθος και τον δυναμισμό που την έφερε στους «8», γνωρίζοντας ωστόσο, ότι κάτι τέτοιο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», μιας και θα συναπολείπεται το βασικό... συστατικό της έως τώρα επιτυχίας των «λιονταριών» που δεν ήταν άλλο από τη δύναμη της έδρας τουςς, καθώς στο «Ντεν» ήταν που «λύγισαν» κατά σειρά οι Μπόρνμουθ, Γουότφορντ και Λέστερ (όλες ομάδες της Πρέμιερ).

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων

Τότεναμ: Τις υπηρεσίες των αριστεροπόδαρων τραυματιών του, Έρικ Λαμέλα (μεσοεπιθετικός) και Ντάνι Ρόουζ (αριστερός μπακ) θα στερηθεί ο Ποκετίνο για το παιχνίδι αυτό.

Μίλγουολ: Μοναδική, πλην όμως σημαντική, ανησυχία για τον Νιλ Χάρις αποτελούν οι ενοχλήσεις που νιώθει στη βουβωνική χώρα ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Τζόρνταν Άρτσερ, ο οποίος πάντως αναμένεται να υπερασπιστεί κανονικά την εστία της Μίλγουολ απέναντι στα «σπιρούνια».

Πιθανές ενδεκάδες

Τότεναμ: Γιορίς, Ντάιερ, Αλντερβέιρελντ, Φερτόνχεν, Γουόκερ, Γουανιάμα, Ντεμπελέ, Ντέιβις, Άλι, Έρικσεν, Κέιν.

Μίλγουολ: Άρτσερ, Κάμινγκς, Κούπερ, Γουέμπστερ, Κρεγκ, Ο’Μπράιαν, Τόμπσον, Γουίλιαμς, Φέργκιουσον, Μόρισον, Ονιεντίνμα.