Κάουλεϊ: «Να γίνουμε καλύτεροι μετά το... ταξίδι μας»

Την ανάγκη της ερασιτεχνικής Λίνκολν να αξιοποιήσει την ιστορία που η ίδια «έγραψε» με την πορεία της στο φετινό Κύπελλο, επισήμανε ο προπονητής της ομάδος, Ντάνι Κάουλεϊ, μετά την εκτός έδρας ήττα με σκορ 5-0 που έφερε τον αποκλεισμό στους «8» του FA Cup από την Άρσεναλ.



Κάουλεϊ: «Να γίνουμε καλύτεροι μετά το... ταξίδι μας»

Ο κόουτς της πρωτοπόρου στη National League της Αγγλίας (5η κατηγορία) εξέφρασε παράλληλα τον θαυμασμό του για το «Έμιρεϊτς», αλλά και τους παγκόσμιας εμβέλειας ποδοσφαιριστές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το σύνολό του τονίζοντας ωστόσο, ότι οι παίκτες οφείλουν να βγουν... σοφότεροι, όχι μόνο από τον αγώνα με τους «κανονιέρηδες», αλλά και από τη συνολική «ονειρεμένη» διαδρομή τους μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 «Το να παίξουμε στο πανέμορφο αυτό στάδιο εναντίον σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης πρέπει, κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο να αποτελέσει έμπνευση για εμάς, αλλά και να διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε μάθει πάρα πολλά από αυτό. Χρειάζεται να μάθουμε πολλά από όλο το... ταξίδι που κάναμε, όχι απλώς και μόνο από το ματς με την Άρσεναλ. Αν όντως οι ποδοσφαιριστές μου μπορούν να αποκομίσουν πράγματα από την εμπειρία που βίωσαν, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνουν καλύτεροι», είπε ο Κάουλεϊ.